Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +103
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_9Hs1EkxkGyEebg0R4vQarfOpVTxsIyhD.jpg
Pobierzto że są drogie i niewygodne nie podlega chyba dyskusji...
Komentarz usunięty przez autora
3 obrazek z New Yorkera:
http://www.newyorker.com/cartoons/issue-cartoons/cartoons-from-the-may-25-2015-issue
@p10trek: Bzdura, w porównaniu z płytami nie są jakoś bardzo drogie. Trochę droższe od CD, ale można mieć winyl za 50-60 zł
@czego_stoisz_na_torach: Bzdura? Ile kupiłeś w tym roku winyli? Z moich doświadczeń LP>CD zawsze!
przykład pierwszy z brzegu CD 38 LP 77
- ciepłe, analogowe brzmienie, które naprawdę różni się od cedeków
- co za tym idzie, LP brzmią często inaczej od wydań na kompakcie, wychodzą na front nieznane wcześniej dźwięki
- 5-6 lat temu wpisałbym tu cenę, na discogsie winyle były wtedy o wiele tańsze od płyt, a mniej znane LP można było dostać za grosze. Teraz nastała jakaś retro moda i sprzedawcy to wyczuli podnosząc ceny o kilkaset procent.
źródło: comment_PS5QbKVI5koggInCl9yEJXfhoJqJqjwh.jpg
Pobierz