Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +103
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Robię sobie coś takiego Po 12h lutowania 5 z 8 warstw gotowe, na dzisiaj mam dosyć (pozostałe też już zlutowane, tylko trzeba złożyć do kupy). Jutro będę musiał się zająć debugowaniem, bo jak widać na zdjęciu, świeci się dioda która nie powinna. W ogóle różne dziwne rzeczy się tam dzieją, min. niektóre diody się leciutko zapalają po przyłożeniu zarówno "+" jak i "-" do katod. Zastanawiam się tylko czy gdzieś zrobiłem zwarcie czy możliwe że któryś z ledów jest w tak dziwny sposób uszkodzony.
źródło: comment_gF57TbSoKHBxv9hjJo3Tq4DnXY9dWwhx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ciało za masę? Chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli, mimo że żadna anoda nie dotyka ani ciała ani zasilacza, to niektóre diody się potrafią świecić, co sugeruje jakąś zwarę gdzieś. Przy kilkuset diodach mogłem coś przeoczyć.