Aktywne Wpisy

chione +30

hrmpf +95
System kaucyjny? Kolejny skok na kasę, któremu z owacją przyklaskują p0laczki z mentalnością niewolnika.
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
źródło: 1000011943
Pobierz

Mianowicie od niedawna wziąłem się za "tworzenie muzyki", kupiłem Akai MPK mini mkII i zacząłem testować DAWy. Ze wszystkich najbardziej spodobał mi się właśnie Ableton. I tu moje pytanie, jako że jestem baardzo początkujący to czy bardziej opłaca się na razie kupić Live 9 Intro czy od razu Live 9 Standard? Wprawdzie kasa nie jest wielkim problemem ale wersja Standard swoje kosztuje.
#ableton
źródło: comment_MpM5MWHMxjLl509WQrtcHqMi1YjKhvLG.jpg
Pobierz