Wpis z mikrobloga

@babisuk: Wiem wiem. Wiesz co on raz zrobił? W mieście Jarosław otworzyli obwodnicę i brami Viatol (?) przenieśli dla samochodów ciężarowych na obwodnicę. Ten zrozumiał, że chodzi osobowe i zrobił wydarzenie. Gdy ogarnął, że zrobił z siebie debila usuwał komentarze które pokazywały, że ludzi w błąd wprowadza i nie przyznał się do robienia #!$%@? z logiki.
@92Gruszka: Jest koordynatorem. W sumie to nie wiem czy będzie miał wpływ na listy. Zobacz na grafikę, tam jest cały proces jak ustalane będą.
Jak Ci się chce prześlij to do innego koordynatora lub kogoś ze strony kukiz.pl, chociaż udostępnienie linku jakimś wielkim przestępstwem nie jest.
@92Gruszka: NIe kłam,ze zostali uniewinnieni,bo do procesu w ogóle nie doszło.Prawdopodobnie molestowany chłopak dostał kasę za wycofanie zeznań.Tak działa system w USA,choćby przykład Billa Cosbego lub Strauss Kahna którzy zgwałcili,ale zapłacili ofiarom i do procesu nie doszło.
@92Gruszka: Kochman nie może startować, tak samo jak wszyscy członkowie Rad Wojewódzkich - do pracy w której Kochman dobrowolnie się zgłosił. Zadaniem tych rad jest weryfikacja kandydatów na posłów i żeby nie kręcili przy tym sami mają bezwzględny zakaz startowania.