Wpis z mikrobloga

#bojowkaandroid #chwalesie #telefony #huawei
Zakup bardzo ale to bardzo udany, jakoś wykonania na najwyższym poziomie.Śmiem twierdzić że wykonany lepiej od poprzednika #lumia930. Nakładka EMUI huaweia to jest to, w końcu jakaś sensowna lekka i ułatwiająca życie nakładka (naprawdę reszta moze brać przykład). No i muszę pochwalić czytnik linii, działa lepiej niż na #iphone6, jestem w szoku myślałem że raczej będzie to rzecz nie używalna,ale tak nie jest możesz palec przyłożyć jak tylko chcesz i jak jest to właściwy palec to nie ma mowy o nie działaniu.No i ma jedną niezaprzeczalną zaletę której brak zarówno #samsung jak i #iphone, czytnik jest z tyłu więc jest to bardziej naturalne jak weźmiemy telefon do ręki to palec trafia nam od razu w czujnik i tel odblokowany a nie jakieś macanie z przodu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mam już przy sobie note2 który miał 5,5" ale ten z 6" nie odbiega dużo rozmiarami od niego. A no i bateria przy pierwszym dniu czyli dużo dużo zabawy, wytrzymała godzin więc jest dobrze
Pobierz k.....o - #bojowkaandroid #chwalesie #telefony #huawei
Zakup bardzo ale to bardzo ud...
źródło: comment_Hmgmdob9Ihz48gayE4nC56Own085bcSf.jpg
  • 5
@konoo: Ja postanowiłem zaryzykować i również postawiłem na Huaweia. Nie żałuję. Posiadam raczej budżetowy model, ponieważ jest to Ascend G620S, ale mimo tego, spisuje się świetnie. Jestem zachwycony i uważam, że w tej cenie, telefon nie posiada konkurencji [w salonie Play ze starterem na kartę 550zł] Następny będzie P7, lub może nawet P8. Zobaczymy, jak się będą ceny kształtowały za około 2-3 lata, bo raczej wcześniej telefonu nie zmienię.