Wpis z mikrobloga

#gry #blizzard #warcraft3 ośmielę się #wow

Najlepszy przerywnik filmowy w historii gier. Co ciekawe, ten motyw z chórem jak Arthas dziabie ojca występuje tylko w polskiej wersji, co sprawia, że ta scena jest tak dramatyczna. Jak zawsze wybieram wersje kinowe gier, to W3 ma świetny dubbing. Nie jestm gimbem, 88 here.
D.....o - #gry #blizzard #warcraft3 ośmielę się #wow

Najlepszy przerywnik filmowy ...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DarkBolo: Każdy lubi to co lubi :) Ale dla mnie ta cisza w wersji angielskiej dodaje dramatyzmu. W sumie jak włączyłem sobie teraz angielską wersję to aż mnie serce zabolało jak bym sam mieczem dostał.
  • Odpowiedz
To proponuje taki układ. Ja raz na rok przechodzę kampanie fabularną W3, tak więc w tym roku zagram po polsku a ty zagrasz po angielsku i będziemy bogatsi o nowe doświadczenia.
  • Odpowiedz
@DarkBolo: Był taki okres kiedy Polski dub był naprawde genialnie w wielu grach np: Warcraft 3, Original War, Baldur's Gate czy Robin Hood Legenda Sherwood.

Blizzard już od dawna był mistrzem przerywników i trailerów.
  • Odpowiedz
Przecież to jest słabe ;o dialogi jak z bajek dla dzieci, taka sztuczna epickosc dla przebicia tatusia ;o Nie grałem w to akurat, wiec może dlatego mnie to nie rusza. Ale obiektywnie rzecz biorąc technicznie i graficznie fajnie, że strony artystycznej już gorzej
  • Odpowiedz