Aktywne Wpisy
milmigu +10
#tinder #badoo #seks
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Sloneczko +180
#prawo #prawopracy #kodekspracy #praca #heheszki #truestory #coolstory Zaplusuj ten wpis a za miesiac zawołam Cię do wyroku sądu w sprawie w której pracownik powiedział do pracodawcy "Wyp*erdalam z tej firmy" i pracodawca uznał to za wypowiedzenie umowy o pracę, rozpoczął bieg okresu wypowiedzenia, wyrejestrował pracownika z ZUS a pracownik podważa zasadność działań ze strony pracodawcy. Zapraszam tez do wziecia udziału w ankiecie. Ponizej znajduje sie opis całej sprawy.
1. Pracownik zatrudniony w
1. Pracownik zatrudniony w
Kto wygra
- Pracownik 27.4% (181)
- Pracodawca 72.6% (480)
Mirki, jakie inwestycje/lokaty krótkoterminowe polecacie? Aktualnie trzymam większość gotówki na lokatach jednodniowych (Idea Bank Ping Pong - 2.5%, do 20 000 i T-Mobile 1 dniowe, bez limitu (?) 1.5%) - chciałbym uzyskać nieco więcej. Warunki:
1. Termin maksymalnie dwa miesiące (idealnie okolice miesiąca lub krócej)
2. Bezpieczeństwo porównywalne z lokatami bankowymi
3. (Opcjonalnie) Bez badziewia "dla nowych środków" i "do 10 000 złotych"
4. (Opcjonalnie) j/w dla EUR/CHF/USD?
Będę wdzięczny za pomoc :P
#banki #inwestycje #chf #euro #dolar #usd