Aktywne Wpisy

eskejper +440
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w

golomb13 +1

#rower #bekazpodludzi
Po drugie młody byłeś i nie zaznałeś uroków porządnego roweru.
Po trzecie też jeździłem na komunijnym kiedyś i było dobrze dopóty nie kupiłem dobrego roweru.
@binerek:
Kiedyś każdy miał konia. I pole.
Komentarz usunięty przez autora
gdzieś po drodze producenci zrozumieli, że nie zarobią za wiele na nieawaryjnym sprzęcie - to raz, a dwa - urządzenia też mamy coraz bardziej precyzyjne, wygodne, dokładne a nie kawałek blachy, 4 śrubki, 3
@Ajen: Bo rower do 1000zl to gowno, jak chcesz miec dobry sprzet to te 4k trzeba wydac. Przy okazji, slyszales kiedys o inflacji?
bo ten tysiak i tak jest tylko odrobinę więcej wart niż te 400 sprzed 20 lat. Moim zdaniem i tak dostaje się lepszy sprzęt za to. Różnica jest taka, że ludzie pamiętają jedynie cyfry, a to, że na przykład bochen chleba (1kg) kosztował 2 zł a dzisiaj "duży" kosztuje 4,5 (900g) juz umyka, wraz ze skalą zjawiska. W dalszym ciągu kupić można rower odpowiadający jakościowo tym sprzed lat, ale
Też jeździłem na rowerze takim typowo komunijnym za gówniaka. Tyle że przejechać 3 km nad jezioro/na boisko/po bułki do sklepu/do kumpla itp. z Vśr 10 km/h to nie to samo, co zrobić 100 km ze średnią 25 km/h. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przejedź kiedyś przynajmniej te 50-60 km utrzymując prędkość powyżej 20 km/h, gdy na dworze jest 25+ stopni, to się dowiesz, jaka jest różnica między składakiem a porządnym rowerem i między dżinsami, a ubraniem na rower. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcesz się przekonać, po co są okulary, to rozpędź się (tak 40 km/h powinno starczyć, o ile dasz
#gorzkiezale
@miki4ever: lol, jaka bieda, jak chcesz miec porzadny, to trzeba dac te minimum 10k i zostanie jeszcze 5k z pensji programisty na p--o
@Elektryczny_skrzyplocz: a masz spryskiwacze i wycieraczki na tych oksach?