Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +409
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
ibleedforyou +1
Moglibyście być z osobą z którą nie macie wspólnych tematów, mało piszecie ze soba a na żywo głównie jest cisza? xd

Miraski pytanie pierwsze, codeacademy - Python, warto? Bo on tak bardzo prowadzić za rękę przez pierwsze kilka zadań (zrobiłem 20%), że zaczynam wątpić, że się rozkręci.
Pytanie drugie, jakie IDE do Pythona? Będę go używać ze sterownikami National Instruments do akwizycji danych. Będę też chciał robić w GUI jakąś wizualizację danych, które będę zbierać.
Nie zaczynam z programowaniem od zera, po prostu nigdy nie korzystałem z Pythona, a wszystko u nas idzie w tym kierunku. Od paru lat głównie LV, okazyjnie C# i Cpp, więc będzie mi brakować intellisensa. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja bym sobie dał spokój z codeacademy, od razy bym poszedł na codewars.com, albo learn python the hard way :)
Komentarz usunięty przez autora
Ten kurs jest darmowy. Konto premium daje dodatkowe rzeczy, ale nie jest wymagane.