Wpis z mikrobloga

#csgobets #csgolounge #csgodds

Dzisiaj restartuje na waszą prośbę "10 dolarów challenge". Więcej info na http://csgodds.pl/index.php/2015/06/18/10-euro-challenge/
Na stronie znajdziecie również arkusz z aktualnymi typami (górna belka - "CHALLENGE 10$ ARKUSZ")

Mecze EU 13/7/2015

Piter vs. Agent
BO3 17.00
Moje oddsy : 55-45
Mój bet : LOW na Agent. Nowy roster Agent gra naprawdę dobrego counter-strike'a, natomiast Piter od odejścia Waylandera nie jest już tym samym team'em. Osobiście daję Piterowi małą przewagę, jednak procenty na Lounge zachęcają do Low na Agent.

Fnatic vs. Dignitas
BO3 21.00
Moje oddsy : 65-35
Mój bet : ICB na Dignitas. Mecz z serii Game Show League - także zaangażowanie teamu Fnatic stoi pod wielkim znakiem zapytania. Dignitas za to gra ostatnio bardzo dobre mecze - przez co zdecydowanie odradzam HIGHa na Fnatic. Zdecydowanie lepiej wrzucić ICB na Dignitas.

Piter vs. ESC
BO3 22.00
Moje oddsy : 58-42
Mój bet : Low na Piter - pod warunkiem że przegrają swój pierwszy mecz z Agent. Dzięki temu procenty będą bardziej korzystne. Przy obecnym kursie - nie opłaca się stawiać na rosyjski team.

Legenda :
ICB - 4 itemki po 0.04-0.08
LOW - 1-3 procent ekwipunku
MED - 3-5 procent ekwipunku
HIGH - 6-10 procent ekwipunku

Moje typy i analizy zawsze znajdziesz na mikro z tagiem #csgodds także zachęcam do kliknięcia "obserwuj". Poza tym swoje analizy wrzucam też na csgodds.pl
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach