Aktywne Wpisy
JohnnyPomielony +292
Te barany co wpłaciły jej hajs xDD Ona do pracy na produkcję nie pójdzie, bo musiałaby patrzeć na tych wszystkich facetów którymi gardzi, czyli tych na najniższej krajowej i bez statusu
#przegryw #p0lka #tfwnogf #stulejacontent
#przegryw #p0lka #tfwnogf #stulejacontent
xkajteqx +481
Odnośnie decyzji Kopacz i elektoratu PO, ja rozumiem że są ludzie, którym jest na rękę skomplikowane i złodziejskie prawo podatkowe, rozumiem nawet że są zwolennicy podnoszenia podatków dla wszystkich (bo sami ich nie zapłacą a innych wykończą ekonomicznie), nawet rozumiem popieranie wyższego wieku emerytalnego dla wszystkich (bo sami mają odłożone kasy na 300 lat a inni niech tyrają na urzędników)
ale na Boga komu na rękę jest przyjmowanie muzułmańskich uchodźców z których część z pewnością będzie ukrytymi terrorystami wysadzającymi autobusy i knajpy w których oni sami siedzą???
Jaki elektorat to popiera i jakim cudem PO się zgadza na taki cyrk wbrew wszystkim?
#platformaobywatelska #bekazpodludzi #bekazlewactwa #lewackalogika #imigranci #4konserwy #neuropa #polityka
Za stary jestem żeby wierzyć że politycy zwłaszcza z PO ratują kogokolwiek oprócz siebie, a taka decyzja nie ratuje ich żadną miarą. Wręcz przeciwnie - solidnie i podwójnie naraża.
Platformie zostało 3 miesiące. Mogę przyjąć 3 opcje.
1. Dostali w łapę albo obietnice stołków w Niemczech za tą decyzję bo ktoś musiał upchać imigrantów.
2. PO robi syf w końcówce żeby popsuć maksymalnie stan państwa do przejęcia przez PIS.
3. Jedno i drugie.
Z całą pewnością będą przyjmować na chybił trafił, bez jakiejkolwiek kontroli. #takbedzie
Komentarz usunięty przez moderatora
Przeczytaj link który wkleiłem
@fnatyr:
No to wszystko jasne ...
Polacy na wyspy a do Polski muzułmanie.
Jak goście będą chcieli meczet na plaży zbudować, to maja błogosławieństwo bogatych ludzi, którzy nad morze nie chodzą, bo mają własny basen. Jak cyganie będą chcieli mieć własne pokoje w autobusach to będą mieli błogosławieństwo, bo goście jeżdżą limuzyną
Ok ale co z mniejszymi knajpami i kościołami.
Rozumiem knajpy dla vipów na kartę ale do kościoła niektórzy chadzają.
Tam raczej nikt na RFID card nie wchodzi.
Stąd moje pytanie, jakie motywy kierowały kopacz?
Partia działa w imieniu i na rzecz swojego lobby. Jakie lobby chce importu terroryzmu?
@zielonek1000: A to pierwszy raz Kopacz #!$%@? głupoty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spokojnie, nie mąćmy wody. Kopacz aż tak głupia nie jest. Każde działanie na taką skalę ma swoje partykularne powody.