Aktywne Wpisy

1woYtek1 +781
Heh, znalazłem zeszyt brata z wczesnej podstawowki. Jakby ktoś zapomniał jak świetnie się żyło w latach '90. Przynajmniej nie było łuni i gejostwa xD
#kiedystobylo #polska
#kiedystobylo #polska
źródło: 1000052933
Pobierz
W środę kupiłem siostrze auto #motoryzacja
źródło: IMG_4295
Pobierz

źródło: comment_fkMYzyOfrR3jpioYUcU2LNSyMRDbnOds.jpg
Pobierz@EugeniuszMotyka: Jest napisane pod jej koniec. Czytałem ją kilka tygodni temu (w przeciwieństwie pana powyżej, który potrafi tylko powtarzać, to co napisali mu katoliccy prawnicy z Ordo Iuris), więc dokładnie nie pamiętam. Same koszty wprowadzenia ustawy to ok. 800 tys. zł rocznie. Natomiast rządowy program dofinansowania procedury in vitro funkcjonuje już od 2 lat. Wprowadzenie tej ustawy nie zmieni
źródło: comment_iCtixDZw2x6PukTIXdlY1Hz8Vgfg4hkP.jpg
PobierzTo nie "koszty wprowadzenia ustawy", a limity wydatków tylko z budżetu państwa na realizacje jej celów. Sektor finansów publicznych finansowany jest także z innych źródeł, niewchodzących w skład budżetu państwa. Zapoznaj się z
Tak? Napisz mi gdzie napisałem, że muszę jeść mięso, żeby się najeść. Napisałem "zabijamy zwierzęta żeby się najeść", bo tak istotnie czynimy, co nie oznacza jednak że zabijamy zwierzęta tylko po to, ani też że zabijanie zwierząt jest jedynym sposobem na zdobycie pożywienia. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem lub logiką.
Przecież nigdzie nie twierdzę, że muszą zabijać zwierzęta, żeby się najeść. :D Dalej nie zrozumiałeś mojego poprzedniego komentarza? Przeczytaj może drugi raz, a później trzeci... i tak do skutku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_hkk0pIvfOHmeK9pmQDqe7v8sylzx5Nwl.jpg
Pobierz