Aktywne Wpisy
stanley___ +10
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz
Sleepypl +61
20 plusów i robię wgw ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wczoraj dostałem takiego maila:
Please address the issue described below and submit a compliant update. Once approved, your application will again be available with all installs, ratings and reviews intact.REASON FOR REMOVAL:Violation of section 4.3 of the Developer Distribution Agreement.Please refer to the policy help article for more information.
We classify user information including but not limited to, email address, phone number, name, social media account information, and contacts as private and confidential information.
An app downloaded from Google Play (or its components or derivative elements) which transmits this information off of the device without making this clear to the user and obtaining the user’s explicit consent are regarded as being in violation of section 4.3 of the DDA.
Na konsoli mam ogólne info:
Aplikacja została usunięta z Google Play, ponieważ wysyła z urządzenia informacje o użytkownikach bez wyraźnego ich powiadomienia i uzyskania ich świadomej zgody. Narusza to postanowienia Polityki treści dotyczące [danych osobowych i informacji poufnych](https://play.google.com/about/developer-content-policy.html#personal-confidential). Przeczytaj [artykuł pomocy o danych osobowych i informacjach poufnych](https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/4450969), a potem popraw i ponownie prześlij aplikację. Dodatkowe szczegóły wysłaliśmy na adres e-mail właściciela konta.Dorobiłem ekran z informacją i linka do polityki prywatności, czekam co będzie dalej. Wiecie może ile się czeka na reakcję?
#androiddev
#androiddev