Wpis z mikrobloga

Tak jak pisałem. Każdy kto da plusa przeleje jeden grosz na konto. Większość chciała na pajacyk więc już dla uproszczenia wysłałem 60 groszy od wykop.pl dla pajacyka xD Słabo się spisaliście. Tym razem - ile plusów zdobędzie ten wpis tyle groszy na pajacyk :D Pobijcie rekord i dajcie z 10.000 ( ͡º ͜ʖ͡º)
@RIKZAG, @Nasu, @Colek, @MojHonorToWiernosc, @adhezja, @HIIP, @SkunksZlodziejaszek, @chrupol, @rozlane_mleko, @komeniusz, @Leafina, @chybaDapi, @ultrarozrywka, @Mefyou, @Navari, @AgniechaWykopuje, @ArktycznaMalpa, @Maxxtom, @donio721, @WykopQ, @rMp77, @FlatEric, @smirk0, @cukier_bialy, @Greech, @maz00r, @Judasz_Iskariota, @jarunia, @Sarpens, @embriao, @Kuciniak, @bombelos13, @Kylo_EL, @Shiky, @DamnumEmergens, @brtk122, @DBR9,
ziobro2 - Tak jak pisałem. Każdy kto da plusa przeleje jeden grosz na konto. Większoś...

źródło: comment_x01sxiLSaj6sFLcPb9U3KWmeAWF5r9z5.jpg

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
@ziobro2: gdzieś już było na wypoku, że z tym pajacykiem to coś nie tak, i to wcale nie działa tak fajnie. Chodziło wtedy o kliknięcia konkretnie, że paradoksalnie im ich więcej, tym mniej pieniędzy.
  • Odpowiedz
@mateusz-zp: Zbiórka? a to Ty dajesz tego groszaka, że jest zbiórka? Czy tylko plusa w zamian za co ktoś dobrowolnie zobowiązuje się przelać odpowiednią kwotę? Bo coś namieszałeś cumplu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mateusz-zp: Los? a kto wygrywa? Dajesz plusa i masz szansę na wygraną? Losy to są w grach losowych, a nie zbiórkach:) a jakby się przyznał, że to morderstwo, a nie zbiórka to już by mu bagiety do drzwi pukały?:) pisać może co chce, żadna z tego zbiórka, najwyżej amberplus( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz