Wpis z mikrobloga

@nieumiemtanczyc: tych wszystkich pajaców, którzy cwaniakują, bo naoglądali się emila i stonogi powinno się wieszać za jaja. Widać, że gość jest w porządku - jakby nie był, to za wulgaryzmy mógłby mu d-----ć kolejny mandat, a gość woli robić z siebie idiotę. Znając życie gdyby nie cwaniakował, to skończyłoby się na pouczeniu, maks 20-50 złotych, no ale gość woli zgrywać bohatera. jprdl
  • Odpowiedz
@nieumiemtanczyc: naoglądali się stonóg i teraz myślą jakie z nich cwaniaczki są i nadludzie a każdego policjanta trzeba traktować jako sługę i "bydlę". "proszę podać mi definicję przeklinania " w tym momencie już wiadomo że policjant odwdzięczy się dając mandacik i będąc upierdliwym a jakby nie cwaniakował to zostałby tylko spisany.
  • Odpowiedz
@nieumiemtanczyc: pomimo zachowania nagrywającego policjant chciał dać mały mandat żeby nie musieć więcej spotykać się z tym podludziem ale geniusz musi zabierać czas sądowi żeby pokazać że on tu jest najmądrzejszy.
  • Odpowiedz
@nieumiemtanczyc: W ogóle jakie komentarze na youtube i jaka linia obrony jakiegoś mózgowego dresiwa:

nic się nie zaorał, to wy trzymacie stronę policjanta tylko dlatego bo wykazywał się opanowaniem, tak naprawdę wasze zdanie w tej sprawie jest g---o warte
  • Odpowiedz
@nieumiemtanczyc: pokazal swje chamstwo palac w miejscu publicznym, potem to tylko udowadnial. powinna byc jakas nagroda dla tego policjanta za opanowanie. chociaz mogl tej mendzie dowalic grubiej, za przeklinanie i nie stosowanie sie do polecen
  • Odpowiedz
@nieumiemtanczyc: Drażni mnie wysyp szeryfów, którzy chadzają z kamerkami i "łapią" funkcjonariuszy, to takie nowe JP i CHWDP... Normalny obywatel się legitymuje i nie dyskutuje, choćby po to żeby nie robić problemów i się nie narażać. Wielcy znawcy prawa, co to chcą złapać policjantów na jego nie znajomości... Nie chcę tego pisać, bo zaraz będzie wylew gunwa, ale w USA policjant by się wku**ł, wyciągnął b--ń, a pan kamerowy by
  • Odpowiedz
@nieumiemtanczyc: przyjechał sobie burak do Gdańska zajarać, bo za granicą oczywiście dupą trzęsie przed mandatami. Na identycznego debila trafiłem kiedyś w pociągu, ale rurka zmiękła kiedy w wagonie pojawili się panowie z pałkami przy pasie.
  • Odpowiedz