Aktywne Wpisy
atteint 0
znacie jakieś fajne kłamstwa?
Sh3rI0ck +1
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
Trzy godziny temu odebrałam od mojej mamy telefon LG, który znalazła w śniegu w parku wczoraj wieczorem podczas spaceru z psem. Podobno sam róg jego wystawał z tego śniegu, ale akurat świecił się ekran i dlatego go zauważyła. Jako, że urządzenie posiadało blokadę ekranu na konkretny wzorzec, to nie mogłam się dostać do listy kontaktów. Długo nie myśląc udałam się do salonu T-Mobile, bo ta sieć wyświetlała się na ekranie, gdzie bardzo miła Pani najpierw po IMEI starała się odnaleźć właściciela, a następnie po numerze karty SIM. W efekcie tego wszystkiego godzinę temu zwróciłam telefon mamie młodej właścicielki LG :)
Strasznie mnie cieszy, że cała akcja zakończyła się sukcesem i dlatego się z Wami tym dzielę ;)
#coolstory #szczecin
W sumie też trudno ocenić ile jest warte, bo dla mnie dane na kompie czy telefonie są cenniejsze od sprzętu.
Komentarz usunięty przez autora
@simsoniak: Jakoś sobie z tym radzę, że ludzie oceniają preferencje seksualne innych na podstawie koloru obudowy telefonu :|
[A ja nie oceniam preferencji tylko określam, jaki jest odbiór zjawiska. ;]