Wpis z mikrobloga

Jestem cholernie radosna! :D

Trzy godziny temu odebrałam od mojej mamy telefon LG, który znalazła w śniegu w parku wczoraj wieczorem podczas spaceru z psem. Podobno sam róg jego wystawał z tego śniegu, ale akurat świecił się ekran i dlatego go zauważyła. Jako, że urządzenie posiadało blokadę ekranu na konkretny wzorzec, to nie mogłam się dostać do listy kontaktów. Długo nie myśląc udałam się do salonu T-Mobile, bo ta sieć wyświetlała się na ekranie, gdzie bardzo miła Pani najpierw po IMEI starała się odnaleźć właściciela, a następnie po numerze karty SIM. W efekcie tego wszystkiego godzinę temu zwróciłam telefon mamie młodej właścicielki LG :)

Strasznie mnie cieszy, że cała akcja zakończyła się sukcesem i dlatego się z Wami tym dzielę ;)

#coolstory #szczecin
  • 31
@kuki_1988: Ja poprzedniego lata kosiłem trawę wykaszarką, poczułem, że o coś uderzyłem, pod trawą ujrzałem starą nokię, wcześniej przez 2 dni padał ulewny deszcz. Zaniosłem telefon do domu, wysuszyłem, załatwiłem ładowarkę, działa do dziś, tylko, że jestem zły, bo nie szukałem właściciela :(