Aktywne Wpisy
Odnośnie wypadku na A1, pamiętam jaki parę lat temu był kwik na wykopie jak Volvo ogłosiło, że żadne ich nowe auto nie pojedzie więcej niż 180 km/h. Cała masa ludzi to wyśmiewała, krzyczała o jeżdżeniu szybko ale bezpiecznie itd. Przypominam, że maksymalna prędkość w Polsce to 140 km/h. Może gdyby BMW też stosowało takie ograniczenia (albo najlepiej wszyscy producenci) to by rodzina z kii nie spłonęła żywcem, tylko może by skończyli mocno
darkinvaider +1385
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -
Witam w klubie #wygryw :D
Mature masz zdaną? Bo jeżeli nie to nie wiem czy z year one od razu wrzucą cie na foundation course
No ja klasycznie tylko matematyka oblana dlatego idę wpierw na foundation course, cóż nie wyszło.
A co z kredytem studenckim? Dostaniesz?
Tak, oczywiscie.
Foundation course również się wlicza, mam juz customer reference number.
Ja też przypuszczalne wyniki podawałem, ale rozszerzony anglik mi nie poszedł przez wypracowanie. (Zakładam że mnie nie rozczytano)
z tego co mogę się pochwalić to 96% angielski podstawa, stówka z ustnego i 60% z rozszerzenia więc myślę że mnie przyjmą, zwłaszcza że silne referencje od psychologa i potężny list motywacyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://studiawanglii.pl/article/8_finanse <-- co do pożyczki
A czy deadline na artystyczne nie był w marcu?
@rvnow: Jest kilka terminów. Pierwszy kończył się w marcu. Na niego się spóźniłem kilka dni. :P
Pozdro z Barnsley ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Pozdrowienia!
@UsAndThem: Faktycznie, doczytałem juz.
@sorek: Chciałem aplikować też na uniwersytet w Leeds, Bolton i Manchester, ale nie do końca odpowiadały mi kierunki i zakres materiału. Huddersfield wypada tu idealnie. No i mają praktyki w Rockstar North! :P
To pytanie raczej nie kierowane do mnie jak miewam :D
@UsAndThem: