Aktywne Wpisy

Jak często ktoś was próbuję okraść lub pobić?
Bo przez 3 lata mieszkania w centrum Katowic, to miałem już 3 groźby pobicia od ćpunów, 2 groźby pobicia od nie ćpunów, 1 raz chcieli mnie okraść i raz jakiś gościu minął mnie o 20 cm na pasach na zakręcie (jechał z 60/70 przy limicie do 30) - poszedłem z tym na policję, a oni do mnie: nic się nie stało, to szkoda zachodu.
Bo przez 3 lata mieszkania w centrum Katowic, to miałem już 3 groźby pobicia od ćpunów, 2 groźby pobicia od nie ćpunów, 1 raz chcieli mnie okraść i raz jakiś gościu minął mnie o 20 cm na pasach na zakręcie (jechał z 60/70 przy limicie do 30) - poszedłem z tym na policję, a oni do mnie: nic się nie stało, to szkoda zachodu.

piecipoltysiaca +19
‼️ Błagam Was, ratujcie mnie – jestem na dnie! ‼️
Cześć,
Nie wiem, czy ktoś to przeczyta, ale piszę to, bo nie mam już nic do stracenia. Jestem na skraju załamania. Mam 10 lat doświadczenia jako Senior Java Developer, znam Spring, Hibernate, React, Kubernetes. A mimo to… nikt nawet nie raczy odpowiedzieć na moje zgłoszenia.
Po tym jak na urodziny synka dostałem wypowiedzenie, przez 8 miesięcy wysłałem tysiące CV, aplikowałem do każdej firmy, jaką znalazłem,
Cześć,
Nie wiem, czy ktoś to przeczyta, ale piszę to, bo nie mam już nic do stracenia. Jestem na skraju załamania. Mam 10 lat doświadczenia jako Senior Java Developer, znam Spring, Hibernate, React, Kubernetes. A mimo to… nikt nawet nie raczy odpowiedzieć na moje zgłoszenia.
Po tym jak na urodziny synka dostałem wypowiedzenie, przez 8 miesięcy wysłałem tysiące CV, aplikowałem do każdej firmy, jaką znalazłem,

źródło: Senior_java_developer
Pobierz
Normalnie nigdy bym nie podniósł reki na kobietę, zwłaszcza swoja, przyjemniej zawsze tak sobie powtarzałem i szczerze w to wierzylem.
Dzisiaj jednak.. Nie wytrzymałem. Spuściłem sowity w------l swojej pannie. Powiedziala, ze jestem straszny, c--j k---s, cpun alkoholik, damski bokser, s------l itd. Zaczela pakować swoje rzeczy, ja sam nie wiedziałem co sie stało. Puściły mi nerwy..
Wyszedlem z mieszkania, polazilem po osiedlu, poszedlem do pobliskiego baru na dwa piwa, wypaliłem paczke fajek i nie wiedziałem co zrobić. Zbilem kobietę która kocham. Ja jebe. Prawie r--------m jej ryj o skaly. W glowie juz scenariusze jak ja przepraszać, jak ja blagac, nieee.. Na bank mnie odrzuci i jeszcze nasle na mnie kumpli z w--------m albo psiarnie..
C--j. Wrocilem do domu, myslalem ze zastane puste mieszkanie. Zamiast tego ona skulona na fotelu owinieta kocem i placzaca. Przepraszała mnie i mowila, ze to sobie przemyslala i mialem racje. Po czym zaczela mi dziękować.. Ni c--j nie wiedziałem o co k---a chodzi, jak to tak?!?!?!
Powiedziala, ze jestem wspanialy i dobrze zrobilem, ze nic jej nie jest. Zebym sie nie martwił. "Dobrze zrobiles, czasem potrzebuje takiego w-------u i zjeby zeby sie otrząsnąć i opanować".
Po czym zaczela sie tulic i mówić ze mnie kocha i czy mam ochote na drinka.
Zaniemowilem.. Nie wiem k---a.
Chyba o to chodzi z tymi lobuzami. Kocham ja teraz mocniej za to co jej zrobilem a ona trwa przy mnie.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: comment_OAmLUB6K1qVG39KLfGe7uguTgMBopulb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_vgpVFsOQWkRhv0SDuWizgQnFevEqGW2A.jpg
Pobierz@niepoprawny_marzyciel: Od razu spojrzałem na koniec posta czy w tagach nie ma #pasta czy innego #pdk
Ale i tak wieje bujdą na resorach :)
źródło: comment_AQDMMKsy7JIBHYH8jRgpsuBug7FrQTcj.jpg
@worldmaster: Wieje kobietą niezbyt rozwiniętą intelektualnie.
źródło: comment_G2NPvvS0t8xOiMUwJsu7hBswa6WmLBTi.jpg