Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +560
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis

mickpl +377
Orlen zaniża (lol) ceny paliw pod wybory, rząd ustalił sztucznie niższe ceny energii, Mati zastopował podwyżki biletów PKP, cały czas obowiązuje tarcza na żywność jeśli chodzi o VAT, założony deficyt budżetowy rekordowy - trudno wszystko zliczyć. Rząd nie śpi, bo trzyma kredens.
Pamiętajcie, że wszystko jest pod kontrolo XD
To nie będzie Turcja ani Węgry. To będzie Scenariusz Polski, proszę zapiąć pasy.
#inflacja #ekonomia #gospodarka #nieruchomosci #stopyprocentowe
Pamiętajcie, że wszystko jest pod kontrolo XD
To nie będzie Turcja ani Węgry. To będzie Scenariusz Polski, proszę zapiąć pasy.
#inflacja #ekonomia #gospodarka #nieruchomosci #stopyprocentowe

Mam "wspaniały" router upc TWG850, pod adresem 192.168.0.1. Pula zakresów jest od 0.10 do 0.254. Za każdym razem jak próbuję zmienić na cokolwiek z 192.168.1.x odmawia posłuszeństwa ("Error converting one or more entries"). Czy ja czegoś nie wiem na temat puli dozwolonych adresów?
Jakie mam inne opcje żeby zestawić VPN nie zmieniając konfiguracji serwera?
Z góry przepraszam za tag programowanie, ale tylko tak można dotrzeć do określonych ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#administracja #programowanie #networking
@Ghostli: A po co chcesz zmieniać cokolwiek w swoim routerze, skoro to Twój komputer ma się łaczyć do VPN-a?
VPN tworzy wirtualną kartę sieciową, która to może mieć przy połączeniu z serwerem VPN przydzielony adres IP (jak normalnie, przez DHCP). No albo trzeba ręcznie tak jak mówisz. Konfiguracji swojego routera zmieniać nie musisz.