Wpis z mikrobloga

#seriale #orphanblack ogladalem wczoraj w dodatku mam gorączkę i czasem mam ostrą jazdę w snach. śnił mi się następny sezon ,że te lekarstwo ogólnie odblokuje moce sióstr bo Duncan tak naprawdę je stłumił bo ogółem leda stworzona była jako broń Sara Ma możliwość teleportacji Cosima może je połączyć telepatycznie albo ptfodmienić np Sara miała by problem to podłącza tam Helenę i ogółem niezłe aktorskie wyzwanie Helena wiadomo 2x więcej jebniecia + regeneracja alison miała by możliwość lokalizacji sióstr + buffer np zwiększa wytwarzanie adrenaliny w ciele sióstr dobre kombi z Helena. ogółem Rachel tak naprawdę jest robotem ma tylko serce i mózg matka ratuje jej życie bo nie maja tych komórek ogółem Rachel jest wkyrwiona i ten mały bachor ma wszystkie moce sióstr tylko globalnie może użyć tego na każdym człowieku. koniec jest taki że Rachel odgrywa główną rolę zabicia gowniary potem prosi sare żeby ją zabiła ta się nie godzi więc kończy że sobą kulą w łeb. #!$%@? gorączka lepszą niż cpanie
  • 1