Wpis z mikrobloga

#rozdajo #dowcip #heheszki Mireczki! Mirabelki! Jako że idę na #nocnazmiana do #pracbaza ogłaszam KONKURS Z NAGRODĄ ( ͜͡ʖ ͡€) Nagrodą jest coś co chcecie do 20zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) doładowanie jakieś, może jakąś dziwną rzecz? to już zależy od was ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak zgarnąć taką super zajebistą nagrodę xD ?

Ten kto napiszę najlepszy kawał, ten wygrywa, czas START, koniec o godzinie 7:00 gdy kończę pracę ( ͡ ͜ʖ ͡)
Pobierz marbog6959 - #rozdajo #dowcip #heheszki Mireczki! Mirabelki! Jako że idę na #nocnazmi...
źródło: comment_qMfZDfaAs3JAKPEE6A2JIztKQnSEO5Lg.jpg
  • 32
@marbog6959: Papież wyjechał na przejażdżkę samochodową, oczywiście prowadził szofer.
Jednakże papież bardzo nudził się "z tyłu" limuzyny. Nacisnął guzik interkomu i mówi do kierowcy:
- Chciałbym teraz poprowadzić.
Kierowca miał dylemat, bo nie wolno mu było się zamieniać, ale papież to papież.
- Zgoda - powiedział i przesiedli się.
Gdy tylko za kierowcą zamknęły się drzwi papież ruszył z piskiem opon.
Na prostych osiągał prędkość do 240 km/h, zakręty robił na
yd mówi do żony:

-Idę na wystawę obrazów.

Żona:

-Dlaczego mnie nie weźmiesz ze sobą? Ty nigdy nie zabierasz mnie na wystawy obrazów.

-Nie mogę cię zabrać, bo jeszcze byś pomyliła Picassa z Matejką i byłby wstyd.

-Co ty?! Ja nigdy cię z nikim nie pomyliłam, a co dopiero dwóch obcych facetów i to przy ludziach!
@marbog6959: Pani nakazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem "matka jest tylko jedna." Na drugi dzień pani każe dzieciom przeczytać co napisały. - Małgosiu przeczytaj co napisałaś! - Mama jest kochana utula nas do snu wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna - Gosiu 5 siadaj! W końcu pani przepytała już całą klasę został tylko Jasiu. - Jasiu przeczytaj co napisałeś! - W domu