Wpis z mikrobloga

Mirki kupiłem w końcu Smoking na wesele xD Ogólnie na początku powaliło mi się że smoking=frak i nie chciałem nawet mierzyć xD Do tego mucha bo lepiej niż z krawatem i może nie będę wyglądał źle
W garniaku wyglądałem jak zwykły gość na #wesele xD a w smokingu było widać że ja to pan młody ( ͡ ͜ʖ ͡) #modameska
O.....9 - Mirki kupiłem w końcu Smoking na wesele xD Ogólnie na początku powaliło mi ...

źródło: comment_p9WZqoOJF8LO6WW0dmKpxSceWSSu8fgF.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kAdi: tanio bardzo... w Vistuli kupiłem i 1200zł zapłaciłem tylko a byłem gotowy na 2-3k xD jak powiedziała że 1200 to aż tak dziwnie że coś musi być nie tak xD z butami, paskiem, muszką koszulą itd to wyszło ~2100
tzn nie wiem czy to tanio ale jak ostatnio szukałem marynarki na kawalerski to po 800zł mniej wiecej były wiec te 1200 to tak smiesznie wyglada
Napisane mam 100% wełna,
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Trafiłeś pewnie na wyprzedaż, generalnie w Vistuli opłaca się kupować jedynie na wyprzedażach, bo normalne ceny mają wzięte z kosmosu. Ale jakość i krój są bardzo OK (mam od nich trzy garnitury) więc będzie pan zadowolony ; )
  • Odpowiedz
@valdo: ta z tego co widze na stronie to z 1500 na 1199zl ale to dobrze :D
Ogólnie teraz przegladam w necie smokingi to wszyscy mają jakieś pasy na brzuchu xD i nie wiem czy też nie powinienem zamiast paska
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Nie, pas wygląda c-----o. Czy Bond do smokingu nosił jakiś pas? Były mąż koleżanki na swoim weselu miał smoking z takim właśnie pasem i jeszcze lampasami na spodniach. Do dziś mam drgawki jak sobie ten widok przypomnę.
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Ze smokingiem łączy ten wytwór jedynie krój klap. One są w ogóle obszyte jedwabiem albo satyną? Inna sprawa, to dwa guziki i patki na kieszeniach. Takich elementów w smokingu nie znajdziesz. Słowem, wyrób smokingopodobny. Bytom natomiast ma taki prawdziwy za niewiele więcej.
@valdo: James Bond nie nosił pasa hiszpańskiego? Różnie z tym bywało. Generalnie jak się nie wie, po co ten pas jest, to może się wydawać
  • Odpowiedz
@Mroczny_Pyton: Bardzo fajna wypowiedź.
Chociaż lampasy głównie do fraków się robi. Dobry smoking bardzo ciężko znaleźć, nie mówiąc o fraku.

Kupując warto wziąć pod uwagę materiał z jakiego jest wykonany co jest dość istotne przy takiej imprezie.
  • Odpowiedz