Wpis z mikrobloga

@Jagienka87: A to już musi być Twój ewenement :P (kiedy to powiedziałem już wiem, że w ciągu najbliższych kilku godzin jak na złość p-------ę tym palcem w próg -.- )
  • Odpowiedz
@Jagienka87: Wiem właśnie;) Chociaż teraz tak spojrzałem i tylko do połowy jest pęknięty. Może mi tak wolno rosną? Nawet nie zwróciłem uwagi co ile obcinam;)
  • Odpowiedz
@maqs7: Mi kiedyś zszedł ten duży u stopy ^^ Źle skoczyłam z dachu i staw skokowy zwichnęłam. No i ten paznokieć najpierw zsiniał, później zszedł i później rosła taka cienka warstwa ^^ następnie zrobiła się grubsza i taki śmieszny krzywy paznokieć wyszedł ^^ Oczywiście po jakimś czasie się wyrównał :]
  • Odpowiedz
@Jagienka87: Mój kumpel nie ma paznokci na tych ostatnich, małych palcach u nóg. Kiedyś miał takie malusie, że ledwo je było widać a teraz zupełnie nic;)
  • Odpowiedz
@Jagienka87: Jak w tym filmie co świat zalało i żyli na wodzie;)

Ten kumpel od braku paznokcia ma palce u nóg długości kobiecych palców u rąk ;) Dziwni ludzie;)
  • Odpowiedz
@Jagienka87: Ja też, w szkole mnie nauczyli;) Na jednej 3 a na drugiej 2, tak? Problem powstaje jak talerz płytki z talerzem głębokim waży ponad 1 kg a jeszcze trzeba zupy nalać;)
  • Odpowiedz