Wpis z mikrobloga

Ej Mirki grajace w #ets2, Gaben mi to sprzedal, uruchomilem no i nie jestem specjalnie zachwycony - sa jakies mody na lepsze tekstury? Rozdzielczosc niby full hd, wszystko na ultra, a znaki da sie przeczytac bedac metr od nich - strasznie mnie to denerwuje.

Druga sprawa to realizm, auto staje prawie w miejscu przy hamowaniu z 90kmh, to tez srednio rzeczywiste.

Trzecia sprawa - da sie jakos przypisac przyciski na kierownicy do funkcji na przyklad rozgladania? Duzo by mi to pomoglo (logitech g27) - mam jeden monitor i bez rozgladania ciezko sie gra a sieganie do klawiatury to bezsens.

Czwarta i ostatnia sprawa, czy to mozliwe ze w tej grze nie ma kierunkowskazow? :D

Z gory dzieki za pomoc.
  • 14
@Kuork: wlasnie przyciskow na kierownicy nie moge ustawic, bo opcja pokazuje sie jako niedostepna po wybraniu kierownicy. Sile do ustawienia widzialem, ale nie jestem ekspertem od ciezarowek wiec ciezko mi powiedziec ktore ustawienie bedzie realistyczne.
@Triplesix: możliwe, że gra ma dedykowane ustawienia dla G27, spróbuj może poszukać na jakimś forum, ew ponapiehdalaj wszystko co jest na kierownicy( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kapica_mateusz: wroce z roboty dopiero gdzies kolo 19, ale mam nadzieje ze nie jest to az tak skomplikowane ze sobie nie poradze z delikatnymi podpowiedziami :D w razie czego sie odezwe - czyzbys byl z multiplayerowej spolecznosci?