Aktywne Wpisy

JonasKahnwald +219
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
źródło: IMG_20240921_171736
Pobierz
Zupa-jeza +173
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli
źródło: IMG_9450
Pobierz

#rower #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_8lbPOuSdfJOUMWCCw0QtMyROQVCcFFtK.jpg
Pobierz...
...
...
.
Komentarz usunięty przez autora
Znak zakazu nie jest tutaj istotny, ścieżka rowerowa jest wyznaczona do poruszania się w obu kierunkach, a w takim przypadku ma obowiązek z niej korzystać.
Gdyby znaku nie było, zaś ścieżka byłaby wyznaczona do jazdy tylko w jednym kierunku,
@Slonx: Jest właśnie dokładnie odwrotnie. http://ibikekrakow.com/2012/09/27/czy-rowerzysta-ma-obowiazek-jechac-ddr-po-lewej-stronie/
@dzangyl: Zapewne ten idiota jadący bez świateł po ciemku nawet nie zauważył znaku, a jeśli wiedział, że tam jest, to już w ogóle
Ale wiesz, że osoba która to pisała jest idiotą?
Przepisy są jasne:
źródło: comment_aRSvf6eXxa5DFi8NKo6mFvyH4h8s2fms.jpg
Pobierzźródło: comment_1umcQbROYGrH38lw40UvPleoFLg4QHuW.jpg
Pobierz