Aktywne Wpisy

Megasuper +10
Co sądzicie o tego typu tatuażach?
źródło: temp_file5378472349207703476
Pobierz
elo_kebab +7
Najbardziej mnie w-----a, że ten zawód IT programowanie nie jest kontrolowane w żaden sposób
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
źródło: praca IT
Pobierz

Jak przyszedłem do RCKiK to zostałem przywitany przez moją ulubioną pielęgniarkę słowami: "jest i nasze słoneczko" (。◕‿‿◕。)
#chwalosie #krwiodawstwo #barylkakrwi
źródło: comment_wN1yKU7cpTATEyoyY95oueDTnBCXQISi.jpg
Pobierz( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Breniacz: stary szpital :D Niezbyt wysoka, długie, kręcone włosy, na oko lat 40 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kayleigh1507: u mnie najwięcej schodzi na wypełnianiu ankiety. Jak ktoś już był, to tylko sprawdzają poziom hemoglobiny, szybkie przebadanie przez lekarza, 10 minut na fotelu i do domu. Wczoraj w 40 minut się wyrobiłem :)