Aktywne Wpisy

lubie-sernik +1
Co robicie?
Poznałem 2 tygodnie temu nową osobę w pracy, (pierwszego dnia po kilku minutach "pykło" i sie skumalismy, starsza dziewczyna, świetna klientka, po prostu tak się kumamy w robocie, że wszyscy myśleli bądź myślą, że jestesmy parą bo tak bardzo trzymamy się razem, a ja ją po prostu zajebiscie lubie bo jest [ tego pan nie wytlumaczysz, jest jaka jest ale jest swoja], tylko naiwna i pogubiona... ehhh. Ma posranego faceta, przemocowy zryty

nie wiem czemu ale po restarcie przestał działać crontab..
zadania mam w
crontab -e* * * * * php /home/xx/Web/test/index.php(na końcu pusta linia)
grep CRON /var/log/syslogzwraca:
Jun 16 18:09:01 xx CRON[1325]: (CRON) info (No MTA installed, discarding output)Jun 16 18:10:01 xx CRON[1343]: (xx) CMD (php /home/xx/Web/test/index.php)
Jun 16 18:10:01 xx CRON[1342]: (CRON) info (No MTA installed, discarding output)
Jun 16 18:11:01 xx CRON[1352]: (xx) CMD (php /home/xx/Web/test/index.php)
Jun 16 18:11:01 xx CRON[1351]: (CRON) info (No MTA installed, discarding output)
A zadania mimo to nie są odpalane..
Gdy wejdę przez przeglądarkę skrypt się odpala, więc nie jest to wina skryptu..
Lokalizacja także dobrze podaba, wczoraj jeszcze działało ;)
Komentarz usunięty przez autora
@rtgn: podziałało. Pytanie teraz dlaczego? Wczoraj bez tego też działało - słowo daje :D
MAILTO=""Ładniej i pozbywasz się problemu zamiast go omijać ;)
@Lipathor: jak mogę to zrobić? (tak na przyszłość)
@surma: @rtgn:
@qwelukasz:
Przekierowanie stdout do /dev/null powoduje że cron nie ma czego wysłać, więc błąd nie występuje. Lepsza i ładniejsza jest jednak metoda z MAILTO, która całkowicie wyłącza wysyłkę maili.