Wpis z mikrobloga

Dzisiaj był jakiś kongres Ruchu Narodowego czy coś. Robercik winnicki powiedział że Parada Równości to "demoralizacja kultury". Na tym samym kongresie powiedział że chce państwa patriotycznego i tradycyjnego.
Na poniższym obrazku mamy "patriotyzm i tradycja" kontra "demoralizacja kultury"

#neuropa #bekaznarodowcow #bekazpodludzi #bekazprawakow
Pobierz G.....t - Dzisiaj był jakiś kongres Ruchu Narodowego czy coś. Robercik winnicki powie...
źródło: comment_z7IMgcQiAT9Cf9bjOecLXzZoKxYxnGiK.jpg
  • 56
@Gert: no ale chyba już wszyscy wiemy, że te zamieszki były inspirowane ze strony rządowej, więc daruj takiego #!$%@?.
(Nie mowię o pojedynczych debilach wyrywajacych drzewka czy cos, no ale przy liczebności i wielkości Marszu to jakiż oni stanowią procent?)
@Gert: mówię o spaleniu budki pod ambasadą FR. Jak sobie pozwolili na takie coś, to myślisz że na więcej nie? A na samym wypoku pełno było na ten temat
@Gert: nie wiem. Ale z tego co pamiętam: to już było po Marszu, każdy jeden debil mógł to zrobić i owszem, nie pochwalam tego, karygodne bez wątpienia. Ale jak po przejsciu Parady Równości ktoś coś spali, to mogę to zrzucić na Paradę?
@Gert: ale tego, że Marsz przyciąga o wiele więcej ludzi (a więc i siłą rzeczy statystycznie tez wiecej debili) to juz nie widzisz? 99,9% bylo normalnych. Nie obrazaj ich przez ten nikly procent
@Gert: 20 tys? Dasz jakiegos linka? Jestem teraz na komorce, bede wdzieczny.
A co do zamieszek - jest zawsze na Marszu garstka debili i nie bede ich usprawiedliwial, ale to marna czesc jak juz wspomnialem. Ponadto, uwazam, ze wiele tych akcji jest zwyczajnie prowokowana przez prowodyrow ze strony wladzy, kilku gosci i rozkrecaja zamieszki. Na Paradzie tego nie uswiadczysz, bo tam wladza sobie nie bedzie tego robic bo im nie na
@Gert: Bzdura. Każdy średnio oganięty wie że zdjęcia są idealne do manipulacji bo można powybierać określone kadry. Powybierane są same ekstrema i porównane z wyidealizowanymi zdjęciami na dole. Olbrzymia większośc ludzi na manifestacjach idzie sobie normalnie, nie podpala i nie bije nikogo