Aktywne Wpisy
Nowy wykop musiał poważnie uszczuplić bazę rzeczywistych użytkowników i liczbę odsłon skoro moderacja pozwala na takie trollowisko. Bany za ordynarną kacapska propagandę - kiedyś 6 miesięcy dziś tydzień góra dwa. Widać kropla drąży skałę.
Rekordowe kontrakty dla Polskiej zbrojeniówki, uprzywilejowanie polskich firm przykryte jakimiś rojeniami o kolorze sukienki i bzdurach na podobnym poziomie.
Jeszcze trochę to zostaną tu fani kamratów i kolonki z resztą odszczepieńców, kto normalny będzie tu wchodził jak wszystko
Rekordowe kontrakty dla Polskiej zbrojeniówki, uprzywilejowanie polskich firm przykryte jakimiś rojeniami o kolorze sukienki i bzdurach na podobnym poziomie.
Jeszcze trochę to zostaną tu fani kamratów i kolonki z resztą odszczepieńców, kto normalny będzie tu wchodził jak wszystko
getin +144
Dwa tygodnie temu kumpel dzwoni z żalami, że laska po 4 latach chce przerwy i "nie wie co czuje"
a ja mu:ziom, ona prawdopodobnie ma #!$%@? na widoku/na boku
on: no gdzie? moja żabka najukochańsza? nie ma opcji, codziennie się widzimy przecież
Dziś dzwoni, laska korzystając z długiej przerwy się wyprowadza, nocowała u "przyjaciela" i mu się podobno tylko wypłakiwała, poznany w pracy na szkoleniu xD
I teraz najlepsze: coś w
a ja mu:ziom, ona prawdopodobnie ma #!$%@? na widoku/na boku
on: no gdzie? moja żabka najukochańsza? nie ma opcji, codziennie się widzimy przecież
Dziś dzwoni, laska korzystając z długiej przerwy się wyprowadza, nocowała u "przyjaciela" i mu się podobno tylko wypłakiwała, poznany w pracy na szkoleniu xD
I teraz najlepsze: coś w
@Blaskun: "Ej colego weź narysuj jak smutna żaba dzwiga na plecach gościa od feelsów. Coś takiego w deseń jak Jezus dzwigał krzyż."
prosze bardzo cumplu
@AntoniRysuje: Obojgiem. Zmieniamy się co stację. :D
Żaba upada po raz trzeci
@AntoniRysuje: na 4chanie postawiłbyś sobie pomnik, a to lepiej niż wygrać z rakiem
@Blaskun: Wszyscy Jesteśmy Stulejami
zrob z naszego leszke wersje zabia
jajebe.jpg
Serio, jestem turbofanką.
ps
Komentarz usunięty przez autora
https://www.youtube.com/watch?v=EJBv6F6F15Q