Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +16
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat #ppbit #kryzysit #scrum #scrummaster
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
PokemonowyRambo +164
#bekazpodludzi
Trzeba było przy kasie zaparkować, #!$%@?.
Trzeba było przy kasie zaparkować, #!$%@?.
#xfire #gry #pcmasterrace
@jaqqu7: @binerek: Tak wygląda teraz klient Xfire. Potrafi się #!$%@?ć nawet przy przełączaniu pomiędzy kontaktami, a grami.
A tu Xfire nie do końca się zwija, tylko kończy z programem Xfire i zamierza się skupić na turniejach
To ktoś jest w ogóle zaskoczony? Ja korzystałem z X-fire od 2004 do około 2010....później całkiem przeniosłem się na Steama jako że tam można było ogarnąć gry i znajomych jednocześnie. Już pomijam fakt zmiany właściciela Xfire i syfu jaki z komunikatora zrobili. Mi tam w ogóle nie żal.
Tymczasem uznałem, że zgram sobie jeden filmik no i o to efekt.
Dodam, że na początku byłem -135 w kolejce, a w ciągu ponad 2 godzin przesunęło się z 11xx na to co teraz...
Także się nie dziwię że chłopaki się zwijają :D
Ps. Nie jest to tak, że wywalają tylko stare xfire? Bo na stronie nowego nic nie mogłem znaleźć.
@Airbooz: dokładnie.
Chyba se odpuszczę.
Chcesz mi powiedzieć, że jest taka wolna kolejka tylko po to żeby pobrać jakiś usrany .txt?
https://www.reddit.com/r/Games/comments/39a41v/xfire_social_profiles_shutdown_save_your/cs1mkhl
Komentarz usunięty przez autora