Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Mam problem. Moja siostra znalazla sobie chlopaka i w sumie to wydaje sie w miare normalny gosciu (21lvl) ale malo co go znam. Wszystko bylo spoko ale ostatnio zaczal czasami u nas spac (drzwi obok mojego pokoju) i w sumie to soszedlem do wniosku ze ja nawet kolesia dobrze nie znam. Do tego kiedys cos wspominal ze hehe zarobil duzo kasy bo bral telefony na abonament i sprzedawal, a potem nie splacal #cebuladeals #sekretykuzniara
No a ja w pokoju mam kupe sprzetu na ktory ciezko pracowalem, np kompa za pare tysiecy, xbox one, laptopa czy drogi sprzet do wspinaczki. Niby nie mam podstaw kolesiowi nie ufac ale jednak wole byc bezpieczny.
Postanowilem dyskretnie zalozyc sobie zamek do pokoju tylko jak to uzasadnic bez przypalu? Nie chce sobie psuc relacji z gosciem ale jednak wole sie zabezpieczyc. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Tu po prostu wrzuca cie do rejestru dluznikow, a jak wynajmujesz pokoj u kogos to praktycznie nic ci nie moga zrobic oprocz z------a zdolnosci kredytowej
K---a no