Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mickpl +83
Fajnie byłoby się tak urodzić, aby po studiach wchodzić na rynek pracy w latach 90. Ktoś powie, że bieda i syf. To prawda. Ale też najlepsze dwie dekady w historii Polski dla rozwoju wszelakich biznesów ever.
Reformy Balcerowicza to była ogromna szansa. Ludzie rozwijali wielomilionowe biznesy prostymi patentami typu pojadę do Niemiec i przywiozę telewizory, które sprzedam na targu XD Albo handlowali gaciami i stawiali za to chałupy.
Dużo tych firemek popadało
Reformy Balcerowicza to była ogromna szansa. Ludzie rozwijali wielomilionowe biznesy prostymi patentami typu pojadę do Niemiec i przywiozę telewizory, które sprzedam na targu XD Albo handlowali gaciami i stawiali za to chałupy.
Dużo tych firemek popadało
Rozdam jeszcze jeden słoiczek 40ml sosu ACID ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To #rozdajo będzie inne niż wszystkie. Rozlosuję słoiczek pomiędzy mirkami którzy.... są w mojej spamliście!
TUTAJ! lista z numerami ( ͡° ͜ʖ ͡°) (do wylosowania użyję strony http://www.losowe.pl/liczba )
Potraktujcie to jako bonus lub takie dodatkowe "wewnętrzne" #rozdajo do pozostałych dwóch (tego i tego ) (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Losowanie odbędzie się za kilkanaście minut :) Niech moc sosów będzie z Wami! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#chili #chilihead #papryczki #gotujzwykopem
@rolnik_z_klimontowa: @Linden: @Dr_Snaut: @piotras-85: @basssiok: @Marcinowy: @Adass: @danoxide: @Saute: @TOTYLKO_JA: @empeash: @Jutraniema: @rozowy_dzban: @ninetyeight: @jestem-tu: @Patt_: @WujekOprawca: @Rain_: @PROstak: @jednakwiecejniz14sekund:
Komentarz usunięty przez autora
http://www.enconasauces.co.uk/product/14/Encona-West-Indian-Extra-Hot-Pepper-Sauce.htm
Nie próbowałem. Składniki super tylko te 55% octu niszczy wszystko jak dla mnie... :)
Przyszłemu zwycięzcy polecam zaznajomić się z jakimś oddziałem pierwszej pomocy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Uwaga, uwaga... zwycięzcą jest... @Saute !!!
Smaruj jelito colego! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z racji, że to moja pierwsza wygrana w #rozdajo to z tego miejsca chciałbym podziękować swoim rodzicom, że jestem na tym świecie. Pozdrawiam z tego miejsca wszystkich współtowarzyszy konkursu, jesteście wspaniali, ale ja byłem lepszy, bez Was niebyłbym tu gdzie jestem. Aż się mi łezka w oku zakręciła...
Głowa do góry. Jeszcze zdąży przepalić Wam jelita. Niedługo szykuje się jeszcze ciekawsze rozdajo przy współpracy z innym mireczkiem :) Mam w planach zrobić jedno ogólne i jedno dla spamlisty ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także stay tuned!
@rolnik_z_klimontowa: @Linden: @Dr_Snaut: @piotras-85: @basssiok: @Marcinowy: @Adass: @danoxide: @Saute: @TOTYLKO_JA: @empeash: @Jutraniema: