Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +325
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
A najlepsze jest to że oni wierzą w to, że są liberałami. :D
Tacy liberałowie kiedy im to na rękę, większość tutaj to imho konserwy straszne ;-)
@oxygen88: :3 ja nie mam określonych poglądów, nie umiem ;_;
Ja mam poglądy, które sam uznaję za mocno socjalistyczne - a w porównaniu z tym co bywa plusowane, to jestem najlepszym przyjacielem Misesa i kochankiem Ayn Rand.
Także, raczej bym nie chciał by rządzili, choć głosowałem na Krula i pewnie znów bym tak postąpił.
@oxygen88: no bo większość tutaj (ja pewnie też) śmieje się z lemingów samemu będąc jednym z nich ;-) naprawdę niewiele osób zna się tutaj na polityce/ekonomii, reszta po prostu klepie jakieś pierdoły i wydaje im się, że się znają :P
Nie no poważnie, uciekaj ze mną do Norwegii ;).