Aktywne Wpisy
Dawul +55
Dlaczego wykopki zachowują się jakby było 20% bezrobocie, srodki z #kpo w 99% zostały przewalone (a pewnie zostały przewalone w jakimś 0,00001%)?
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
MYexodus +28
To co się dzieje na tym portalu w sprawie kpo to naprawdę tragedia, ile kłamstw i manipulacji wokół tego jest tutaj postowanych przebija masę krytyczną. Istota i zasady tego programu zostały totalnie wypaczone.
Jak wykopki się pieklą jakoby mielibyśmy spłacać to do końca naszych żyć to jest okropne kłamstwo. 25mld zł to jest dosłownie bezzwrotna dotacja, kolejne 35ml zł jest oprocentowane na mniej niż 1%. To są praktycznie darmowe pieniądze. Masa tego idzie
Jak wykopki się pieklą jakoby mielibyśmy spłacać to do końca naszych żyć to jest okropne kłamstwo. 25mld zł to jest dosłownie bezzwrotna dotacja, kolejne 35ml zł jest oprocentowane na mniej niż 1%. To są praktycznie darmowe pieniądze. Masa tego idzie

Z tego co widzę często jeśli ktoś szuka portfela polecacie http://milerszyje.pl
Postanowiłem kupić owy portfel. Na start wysłali mi zły kolor no ale na plus naprawdę szybki kontakt i bezproblemowa wymiana. I trzeba przyznać że nowy wygląda świetnie. A jego grubość jest świetna wreszcie noszenie portfela nie jest dyskomfortem.
Używam go już z około miesiąc i chciałbym wydać swoją opinię na temat produktu. Przede wszystkim szorstie wnętrze w kieszeniach na banknoty naprawdę utrudnia ich wkładanie do środka. Nie da się tego zrobić szybko.
No i niżej macie wnętrze jak wygląda wewnątrz (dokumenty wyciągnąłem) i to jest największy zawód. Oczekiwałem ze trochę mi on posłuży wyglądają przy tym dobrze. Niestety tak się nie stało. Noszę go zawsze samego w kieszeni o nic go nie obdarłem. Reasumując jestem zawiedziony bo kupiłem ten portfel po to aby za pół roku nie szukać innego. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_Vdr65U9wL6YVDJ90LQ2SGKZtesErGByS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@PowszechnySamarytanin: można linka?
Kupiłem go ok. 7-8 miesięcy temu, wygląda świetnie, skóra jest gruba i pod wpływem czasu fajnie ciemnieje. Nici woskowane, grubsze niż w portfelu od Milera. Nie ma problemów z wkładaniem kart, ale też nie wylatują z kieszonek.
Noszę go codziennie w kieszeni spodni.
Przed zamówieniem nie byłem zdecydowany, który kolor wybrać, więc napisałem maila do obsługi z prośbą o zdjęcia porównawcze.
źródło: comment_3Q1KF7z4YAzNikDbT0WWhBAUUCgPHYmK.jpg
Pobierzźródło: comment_j4xOUaG2EvEmpAhCRprd1nG4ol89P5wq.jpg
PobierzPamiętam, że był też model bez zewnętrznej kieszeni.