Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@huynhynn:
@rozlane_mleko: jednym z najlepszych dlatego że jest wciągający, można się pośmiać, wzruszyć, utożsamiasz się z bohaterami, chcesz wiedzieć co będzie dalej. Dobrze zmontowane, fajna fabuła i żarty też na poziomie.
  • Odpowiedz
@rozlane_mleko: ja nie miałem na celu w tym wpisie namawiać na ten serial tylko zobaczyć ilu jest prawdziwych fanów HIMYM, których kilka złych odcinków nie zraziło do całości. Nie odwróciło się od niego jak kibice znanej drużyny, która kiedy przegrywa traci swoich "wielbicieli". Bo teraz jest tak moda, że nagle neguje się to co wcześniej lubiłem bo jest hejt w internetach.
  • Odpowiedz
@integra: powiedziałem jednym z najlepszych, bo nie można porównać dwóch seriali z różnych gatunków jak HIMYM z Gra o Tron, który też lubię. Mówię raczej o Tym samym gatunku filmowym czyli sitcom.
@rozlane_mleko: Każdy ma inne gusta. Nie każdy też lubi gwiezdne wojny a dla niektórych to jest wyznacznik zajebistości. :)
  • Odpowiedz
@hacerking: chciałbym się zabrać za jakiś nowy serial, ale teraz nie mam na to czasu i siłą zacisnąłem sobie krąg ulubionych seriali których nie mogłem nie oglądać :) ale jak zacznę oglądać nowy serial to rozważę twoją propozycję. Dzięki ! :D
  • Odpowiedz