Aktywne Wpisy
Kociaraa +33
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
robertx +359
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poza tym dostępne też są Bhut Jolokia (ok. 800 000 - 1 000 000 SHU), 7 pot (ok 1 000 000 SHU), i nawet Trinidad Scorpion Butch T. (1 500 000 SHU).
Owoce będą mógł zakupić dopiero koło września, ALE już teraz mogę zakupić suszone! (。◕‿‿◕。)
Moi drodzy, szykują się sosy palące bardziej niż ostatni krąg piekieł ᕦ(òóˇ)ᕤ
Oczywiście przepisy i relacje będą pojawiały się pod #goomowesosy
#chili #chilihead #papryczki
@rolnik_z_klimontowa: @Linden: @Dr_Snaut: @piotras-85: @basssiok: @Marcinowy: @Adass: @danoxide: @Saute: @TOTYLKO_JA: @empeash: @Jutraniema: @rozowy_dzban: @ninetyeight: @jestem-tu: @Patt_: @WujekOprawca: @Rain_: @PROstak: @jednakwiecejniz14sekund: @Revital: @eragonn14: @Kaczorra: @npsr: @TheFuckingRoses: @yeloneck: @maxpawkas: @gozergozer: @ami1410: @angeldelamuerte: @gozergozer: @leworwel: @Ipsy: @JednookiTaboret: @mexi: @jkbck: @StandbyOn: @Zmiotek: @voswetchAi: @CzczeSzatana:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@linoleum: się robi! :)
Już mogę zaproponować nazwę sosu - "Doomsday" ( ͡° ͜ʖ ͡°)