Wpis z mikrobloga

Jakie to smutne gdy ktoś jest za Bronkiem, a jak zapytasz dlaczego, to odpowiada, że PiS to katole i smoleńsk... Widać jaką papkę z myślenia robią media, a istotne sprawy jak afery, podatki, akcyzy i kompromitacje pomijają. Nawet nie wiecie jakie "zgaszenie" występuje u zwolenników Bronka (a raczej przeciwników kato-pisu XD) gdy wytkniesz wyższe podatki, wiek emerytalny, paliwo itp. Normalnie jakbyś teorię względności chciał wytłumaczyć...

Mogą mnie #!$%@?ć na wszystkim byle kościół był oddzielony od Państwa! #!$%@? mi to da, ale rozdzielność musi być! (do której i tak nie dojdzie) #gimboateizm

#bekazpodludzi #wybory
  • 4
@Johny_Gitarzysta69: ja akurat słyszałem taką odpowiedź: "ja chcę spokoju" więc zagłosuję na Bronka, bo jak wybiorą Dudę to pojawi się Kaczor i Macierewicz i będą afery. Zero sensownych argumentów za. Co to za wyborca, co kieruje się tylko tym co usłyszy w tv.
Ale przecież to oczywiste, Polska jako statek idzie na dno, a po co słuchać jak się przełamuje jak jakiś Titanic. Niech idzie cicho, zabulgota chwilę i ... będzie