Wpis z mikrobloga

wykopki, potrzebuje kupić akumulator do mojego prawilnego #bmw #e46 320d 136km. Obecny już któryś raz daje znać, że chce iść do piachu. Tak więc prosze o poradę, szczególnie odnośnie marki. Brać centrę boscha lub vartę, czu kupić to co najtańsze na allegro z zalecaną pojemnością? chcę kupić coś porządnego, ale w rozsądnej cenie
#motoryzacja #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rlshd: można kupić najtańszy jenox czy jak im tam w supermarkecie - kosztuje grosze i parę lat też trzyma.

Sam mam teraz boscha, poprzednio centrę - nie widzę różnicy. Myślę, że dużo zależy i tak od eksploatacji :)
  • Odpowiedz
@rlshd: przechodziłem to ostatnio.
1. nie kupuj boscha. Mój padł po 2 latach. Każdy sprzedawca Ci powie że Bosch to badziew
2. Varta niewiele lepsza. Nie warto
3. Centra to badziew, wykupiony przez firmę EXIDE poleciał na jakości. Nie warto.
4. Ktoś polecił Jenoxa - to marketowy
  • Odpowiedz
@rlshd: Topla Energy 110AH, ewentualnie Banner też 110. Banner na pewno drożej. Warto zainteresować się Toplą.

Centra się z-----a, mam mnóstwo reklamacji i wycofałem ją ze sprzedaży, Exide to, ten sam shit. Varta i Bosch ten sam akumulator z innymi naklejkami - średnia jakość, lepiej tutaj wychodzi Topla. Jenox? Marketowy shit - nie polecam. Wera Forse - Konklretne akumulatory, ale trzeba dobrze trafić, bo raz przychodzą zajebiste, a zdarzają się
  • Odpowiedz