Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
Inaczej znane jako bird's beak chile albo rat's tail chile. Moc - 50 000 - 65 000 SHU.
Myślę, że zrobię z niech taki płynny sos ekstraktowy. Coś jak tabasco tylko o wiele mniej octowy. Jak się je "skompresuje" i odparuje to podbijemy troszkę SHU :D Przepis wrzucę jak zawsze pod #goomowesosy
i bym zapomniał: Podziękowania dla @empeash: za wskazanie zajebistego warzywniaka w #kielce :)
#chili #chilihead #papryczki #pokazzakupy #gotujzwykopem
@rolnik_z_klimontowa: @Linden: @Dr_Snaut: @piotras-85: @basssiok: @Marcinowy: @Adass: @danoxide: @Saute: @TOTYLKO_JA: @empeash: @Jutraniema: @rozowy_dzban: @ninetyeight: @jestem-tu: @Patt_: @WujekOprawca: @Rain_: @PROstak: @jednakwiecejniz14sekund: @Revital: @eragonn14: @Kaczorra: @npsr:
@jak_to_mozliwe: To też mocny wynik :)
@TheFuckingRoses: Deal! Jeszcze nie wiem jaki i z czego, ale jak zrobię to dam znać :)
@Czang: Pod wieloma wpisami się pojawia. Chyba
@TheFuckingRoses: luz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warzywniak jak warzywniak :) Ale wybór mają zajebisty i dogadałem się z tym typem co tam przywozi wszystko, że będzie mnie zaopatrywał. Mówi, że przywozi z Austrii, a oni znów importują z reszty świata, Tajlandia, Meksyk etc.
Mają znajomości w świecie warzyw :P
@yeloneck: Firma Roleski jest z mojej miejscowości i powiem Ci, że patrząc na zapał tego mireczka to ma potencjał( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@Saute: Taki jest plan! :D
Komentarz usunięty przez autora