Aktywne Wpisy
jakuba94 +138
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +57
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Spojrzałem z wyrzutem i popukałem się w czoło, ona przeprosiła, a ja jej tylko rzuciłem żeby na przyszłość nie musiała kogoś w szpitalu przepraszać.
I niech mi ktoś powie że te stereotypy o kobietach za kierownicą są nieuzasadnione ლ(ಠ_ಠლ)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #truestory #kobietazakierownica #bezpieczenstwo
@Saute: W ten sposób dobitnie pokazałbyś nie tylko to, że nie powinna jeździć, ale też zaakcentował swoją dojrzałość, szczególnie emocjonalną.
To pod zaraz Warszawą było właśnie, na trasie WKD (tam większość przejazdów kolejowych jest niestrzeżona)
@instalacja:
Szkoda że o tym nie pomyślałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale tak publicznie, na drodze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bialaowca:
Kurcze wiem co widziałem i przeżyłem, daję sobie wszystkie kończyny uciąć że to prawdziwa, nie ubarwiona w żaden sposób historia, a mirki i tak napiszą że fejk :(