Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
plecak - zakup.
Za 2 tyg. chcę zrobić pierwsze 100 km na #rower, a nie posiadam bidonu, koszulek z kieszeniami, sakw, to pomyślałem, że rozwiążę ten problem prosto - plecak. Obecnie jest promocja na plecak Deuter Race exp air, skusić się?
Zostanie mi tylko GPS do kupienia i mógłbym jechać...
W sumie sam zastanawiam się nad kupnem jakieś głowicy z uchwytem na telefon. Podobno niemiecka firma HR robi dobrej jakości. Ma ktoś?
@Konkol: @dzangyl: właśnie o to dużo picia chodzi. 5 bidonów nie wezmę, a plecak to załatwi, a wrzucę jeszcze chusteczki, klucze, softshell, jakieś jedzonko, no i nie obuduję roweru jak na wojnę. Wrócę do domu i będzie gotowy do
Cały zestaw do wymiany przebitej dętki mieści mi się w małej sakiewce (trójką o bokach 20 i 15 cm) podwieszanej pod ramą.
http://cyklisci.com/torba_pod_rame_trojkatna_author_a-r241n_czarna,52,5183.html
@przemilcze: jak wypijesz to dokupisz wodę po drodze, chyba że planujesz trasę przez pustkowia.