Aktywne Wpisy
Tyrande +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bylem dzis u znajomych, laski wynajmuja razem mieszkanie i po prostu kazda ma swoj pokoj. Jakie bylo moje zdziwienie gdy sie okazalo ze nie uzywają.... lodówki. Miały odłączoną od prądu, argumentując że i tak nie potrafią gotować. Jedna leci na słoikach i paczkach od mamy i babci. Druga je na mieście lub w pracy (kantyna). Obydwie 32yo+. Mózg r-------y
Czemu tak? Pamiętam jeszcze gdy rządził PiS; krótki okres czasu gdy Polska popsuła sobie kontakty z kim tylko się dało. Wewnątrz nie było lepiej - ciągle tropienie wymyślonych afer, nasyłanie służb na koalicjanta i podlizywania się biskupowi, jakiemukolwiek, każdemu.
Idąc dalej propozycja Dudy o przywróceniu poprzedniego wieku emerytalnego. Fajnie się to czyta, ale w wywiadzie gdy ktoś go zapytał z czego chce pokryć taki gigantyczny wydatek, mimo kilku próśb o konkrety powiedział tylko że potrzebna jest reforma systemu emerytalnego. Zero pomysłu - puste słowa rzucane na wiatr. Pomijam fakt że prezydent ma co najwyżej inicjatywę ustawodawczą i może tylko proponować swoje rozwiązania.
I na koniec: Jarosław. Wszyscy wiedzą że w praktyce to on będzie rządził, a Andrzej jest tylko marionetką. Populistyczną kukłą z politycznej trzeciej ligi, którą ktoś chce posadzić na stołku.
#oswiadczenie #wybory #komorowski #polityka
@Indikatiwus_presentusaktiwus: naucz się czytać. Nic takiego nie napisałem.
@KonfederatZBaru: Tak jak napisałem: JA PAMIĘTAM jeszcze czasy gdy bracia rządzili, i moja opinia jest niezmienna w tej kwestii od wielu lat. To był czas tropienia, afer czas Macierewicza, Fotygi, agenta Tomka i tego typu ludzi. Wymyślania afer, i prowokacji na niewinnych ludziach. Mentalność ludzi PiS jest taka
@dasvolk: nie pamiętają, że Lech kłócił się że nie dostał stołka w Brukseli, i kupy innych rzeczy. Nie mając porównania na syf, który może się dziać u nas, i syf jaki dzieje się gdzie indziej nie dziwie się że są skończonymi ignorantami zafiksowanymi na jedną
@dude9: Nie, oczywiście że nie. Ale prowokacje na niewinnych ludziach - w czym mistrzem był agent Tomek - to draństwo. Akcje z Sawicką, i Marczukową to najbardziej oczywiste przykłady.
@Jogurcik: Nie. Wybacz ale dla mnie PiS to nie są ludzi którzy powinni rządzić.