Aktywne Wpisy

tojapaweu +145
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +345
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz

#wybory #polityka
źródło: comment_jjqmeVFzm9KZQ0A6rRX8G2JIM5n9DKpr.jpg
PobierzJa p------e opy byłem przed chwilą wymienić w opony na zimowe w moim tico co odziedziczyłem po dziadku rok produkcji 1998 xD bo od jutra ma być śnieg i lód. Jestem s---------ą i sam bym sobie z tym za c---a nie poradził więc podjechałem do takiego warsztatu w mojej okolicy, który zajmuje się wyważaniem kół, wulkanizacją itd. W tej części roku zajmują się głównie wymianą opon właśnie bo s--------n
http://www.fakt.pl/Tajemnicza-smierc-ojca-Frytki-Dziwne-tlumaczenie-Karoliny-Wajdy-Bartlomiej-Frykowski-nie-popelnil-samobojstwa-Niescislosci-w-sprawie-smierci-Frykowskiego,artykuly,205743,1.html