@fervi: Podoba mi się seria o dystrybucjach. Co prawda tylko dwa artykuły ale i tak fajne. Może warto by zrobić serię artykułów o komendach? W sensie że komenda i taki mega opis ale dla zwykłych zjadaczy chleba z przykładami. Wiem że jest man dla każdej ale wg mnie to dobry pomysł. ( ͡°ʖ̯͡°) Powodzenia z rozwojem projektu.
@juz_tu-bylem: Cieszę się :P Wszystko zależy od ilości czasu, bo niby mam go sporo, ale lepiej być z czytelnikami szczerymi i nie pisać 15 artykułów dziennie. Dlatego piszę na poniedziałek i środę, a w piątek artykuły czytelników
@fervi: Piszesz je sam? To podziwiam... ja czytać nie mam czasu a co dopiero pisać cokolwiek :p Obiecałem zainstalować Twoje distro- czasu brak jak na razie... ale czekam na artykuły bo serwis ma potencjał.
Czyli test systemu operacyjnego
Zachęcamy też do obserwowania tagu #pingwineknet
#linux #bsd #pingwineknet
Wolicie kanał wideo dla początkujących użytkowników komputera (jak babcie, które chcą się nauczyć)
@fervi: Chyba jak ktoś jest zaawansowany to ogarnia takie pierdoły jak instalacja systemu?
Oczywiście artykuły będą, szczególnie sieciowe (taki profil sobie studiów wybrałem), a to zawsze jakieś PXE, Samba, VPN
Niestety żałuję ... ta uczelnia to mnie z torbami puści
Może warto by zrobić serię artykułów o komendach? W sensie że komenda i taki mega opis ale dla zwykłych zjadaczy chleba z przykładami. Wiem że jest man dla każdej ale wg mnie to dobry pomysł. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Powodzenia z rozwojem projektu.
Wszystko zależy od ilości czasu, bo niby mam go sporo, ale lepiej być z czytelnikami szczerymi i nie pisać 15 artykułów dziennie. Dlatego piszę na poniedziałek i środę, a w piątek artykuły czytelników