Aktywne Wpisy
pojaszek +320
Pamiętacie jak sąsiad u mnie w bloku wstawił sobie dodatkowe drzwi na klatce?
Po przeprowadze w inne miejsce sąsiad powiesił sobie regały na klatce...
#nieruchomosci #wroclaw #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #jagodno
Po przeprowadze w inne miejsce sąsiad powiesił sobie regały na klatce...
#nieruchomosci #wroclaw #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #jagodno
BonerBogdan +487
xD Ale trzeba być nieudolnym głąbem żeby takie coś odwalić ( ͡° ͜ʖ ͡°) idealne zakończenie
#heheszki #polska #polskiedrogi #samochody #prawojazdy #stopcham
#heheszki #polska #polskiedrogi #samochody #prawojazdy #stopcham
W zasadzie to po raz pierwszy od dłuższego czasu zacząłem tak całkiem na poważnie zastanawiać się nad emigracją, bo w jakim kraju żyjemy skoro wybieramy między kolesiem, który podpisywał każdą podwyżkę podatków i kompromitował Polskę na arenie międzynarodowej, a facetem, który jest marionetką Kaczyńskiego. Do tego 20% dostaje ktoś, kto nie ma żadnego programu, a jedynym jego atutem jest populizm i znana twarz - mimo całej sympatii i chęci wiary w Kukiza, niestety mam o nim takie zdanie.
Żyjemy w kraju debili i nic się tutaj nie zmieni. Serio, dzisiaj czuję, że czas pożegnać ten kraj :/ sorki, ale musiałem wylać swoje żale.
Swoją drogą:
dopóki miałem wszystko w dupie byłem szczęśliwy, odkąd się zaangażowałem mam dosyć. #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tak na serio to rozumiem twoje rozczarowanie.
Porażka chociaż nie aż tak duża była nieunikniona.
Już wspominałem o przyczynach :
http://www.wykop.pl/wpis/12594727/wybory-korwin-kukiz-1-najbardziej-zatwardzialy-ele/
Wiele osób pisze że zdaje sobie sprawę z ekscentryzmu korwina i starają się to jakoś przełknąć - nie każdemu to przechodzi tak łatwo.
Największy problem polega na tym że Korwin nie uczy się na
Ale zawsze nie mogę się nadziwić ile jest Korwina w internecie, a jak żałosny odsetek głosów zdobywa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arahan: Masz 100% rację.... Też nie kumam tego fenomenu. Gość który na każdym możliwym kroku kompromituje siebie i Polskę; gość który jest chłopcem na posyłki dla Kaczora... I o ile jestem skłonny zrozumieć, że ktoś głosuje na tych 2 debili bo na polityce się nie zna, czy nie ma telewizji (albo ogląda tylko tvn)/internetu.... ale wie, że mają w niej jakieś
Komentarz usunięty przez moderatora
Idź sobie zapalić podludziu i zgarnij 5 lat w zawiasach za 0.01g zielska. Graj w pokera z kolegami w garażu/albo zrób sobie zdjęcie ruletki i zgarnij srogi mandacik. Dziw się, że nie ma kasy na szkoły/przedszkola, bo kupa kasiory idzie na KOŚCIÓŁ(!!!!), który jest #!$%@? konstytucyjnie oddzielny od państwa. Dziw się, że każdy typ może nabyć
"Wyjadę, myślę o emigracji" no ja #!$%@?. Jacy na całym świecie to są oświeceni i dobroduszni politycy w Polsce taka #!$%@?. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Chcesz, jedź! Tam nie poczujesz przywiązania do kraju i nie będzie Ci zależeć na tamtych politykach. Nie będziesz ani ich, ani tutejszy. A skoro chcesz mieć tam w dupie wszystko to i tu możesz.
Mieszkałem za granicą, moja dziewczyna też i wiem jak może być dobrze, wróciłem i żałuję. Tutaj się nic nie zmieni.
Też mieszkałem za granicą.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu