Aktywne Wpisy
Boroborro +76
Był wczoraj fachura u rodziców na wycenie remontu łazienki i krzyknął 20k za robociznę netto xD z rachunkiem to +vat. Roboty to wymiana płytek trochę przesunięcie przyłączy czyli raczej standard. Powiedział że roboty na 2 tyg a robi solo. Tych budowlańców to już dosłownie p----------o XD #remontujzwykopem #remont
PiesLat2230 +484
#strzelectwo #bronpalna #lowiectwo #s------------------m #trzecieoko
Stare dziady z PZSS, oglądać do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idealny przykład jak nie obchodzić się z bronią palną.
Stare dziady z PZSS, oglądać do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idealny przykład jak nie obchodzić się z bronią palną.
Poniższa konwersacja to majstersztyk. Nie daje się zbić z tropu, wytrącić z rytmu. No i chyba najpiękniejsza kwestia:
nie kłóćmy się, nie obrażajmy, nie przekrzykujmy się nawzajem.
Mistrzostwo
#braun #wybory #oswiadczenie #polityka
@seeksoul: To słabo mu idzie, bo co drugie słowo to głupoty. Żydzi, masoni, żydzi, masoni, żydzi, masoni, kościół, szkoła, strzelnica.
Też doceniam go jako mówcę, ale bym nie chciał z nim dyskutować. Ma fantastyczną umiejętność niedopuszczania innych do głosu. Rozumiem, że chce przekazać to, co chce, ale przychodzi do programu, ktoś mu zadaje pytanie, a on przerywa w pół słowa
Ogółem ja jestem niewierządzy a widzę, że gość mocno przesycony jest wartościami chrześcijańskimi. Niemniej jednak jak wiele razy już wspomniałem - uważam, że nasza religia jest mało szkodliwa i nie przeszkadza mi to. Jednak rzecz która mnie zabolała w kampanii p. Brauna to kwestia tabletki "po" - uważam, że w Polsce powinna być dostępna, uważam że kupić ją powinny mieć możliwość nastolatki i że powinna być dostępna bez recepty.
@seeksoul: W "debacie" prezydenckiej tego nie pokazał. Zamiast błysnąć inteligencją skupił się na najważniejszych jego zdaniem kwestiach dla Polski - godle i masonach.
Rodzice łożą na utrzymanie dziecka więc jak 15 się puściła to niech jej to starzy wiedzą o tym i jak chcą to niech kupią.