Wpis z mikrobloga

@blubi_su: na ulicy ci ludzie nie rzucają się w oczy, bo tak odważni są tylko w internecie. zresztą przecież mógłby się zaciągnąć do wojska i może by go wysłali gdzieś, a tak tylko ogląda na liveleaku
@blubi_su: no tak, lepiej kibicować tym, co zabijają cywilów w samolotach albo wysadzają się w metrze, bo kilka tysięcy kilometrów dalej ktoś ich #!$%@? na grube miliardy z ropy oraz ponieważ kobiety tam wychodzą tylko za bogatych w ilości -naście, a nie kozojebców to czekają na obiecane 72 dziewice.

@wolfik92: chodzi Ci o niemców czy o mitycznych nazistó?

@blubi_su: Anglik jest zbyt głupi lub leniwy, żeby wykonywać niektóre prace,
@marekq: Hah, bardzo daleko mi od delikatności, ale tu jest po prostu tępota i debilizm, zaściankowa rozrywka dla plebsu.

@swierzaq: " Anglik jest zbyt głupi lub leniwy, żeby wykonywać niektóre prace" no chyba sobie jaja robisz? Bo polaczki to najwspanialszy naród wybrany świata? To dlaczego każda kuchnia zapchana jest pomywaczami z PL? No jeśli Anglik jest za głupi na pracę w ściekach i woli tam Polaka no to w sumie
@blubi_su: Mam gdzieś co się stanie z tym krajem, nic dla mnie nie znaczy.

Ty piszesz z perspektywy pomywacza bo widocznie to jest max Twoich możliwości, mi chodziło o managerów, inżynierów, lekarzy i inne specjalistyczne zawody w których polacy odnoszą sukcesy w UK i całej Unii.
@marekq: Są ludzi i ludzie. Jest plebs czytający fakt i super ekspress który słucha disco polo i kręci go śmierć i jest człowiek wykształcony dla którego śmierć jest po prostu barbarzyństwem.

@swierzaq: Ah osobiste wycieczki. Jakie to typowe dla ludzi z ograniczonym umysłem. Wyobraź sobie dziecko że zajmuję się IT na poziomie enterprise i współpracuję z klientami z całego świata. I widze lenistwo polaczków w porównaniu z niemcami czy szwajcarami