Aktywne Wpisy

LuznaPusi +1
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

Otwieram rekrutacje!
Miejsce pracy Gdańsk C.H. Alfa, ING Express.
Umowa o prace. Podstawa + prowizja #sprzedaz
Cv na muciekm99@gmail.com
1. Techbase ;-)
2. Atrakcyjne wynagrodzenie (wysoka podstawa + premia) przecież kłamiesz już w ofercie, boję się zapytać jak wygląda system premiowy. Atmosfera pełna poczucia humoru - po zobaczeniu wypłaty ludzie myślą że to żart ;-)
3. Zakładając, że byłaby to pierwsza praca to poniżej 1600 na rękę nie byłoby o czym rozmawiać. Nie musisz pracować 20h dziennie 7 dni w tygodniu by dobrze zarabiać.
Nie popadaj ze skrajności
@Redbull115: Mozesz nie lubić,
1286 - 600 (mieszkanie w 3city przy dobrych wiatrach, już wliczone rachunki)
686 - 88 (bilet ZTM)
598 - 600 (20*30 dni na jedzenie i różne wydatki, kanapeczki trzeba wziąc do pracy, wodę sobie kupić, jakieś kosmetyki)
Powiedzmy, że ktoś nie kupuje biletu a ma furę to na paliwo wyda
Ok - pojęcie wysokie jest względne. Skoro to nie Twoje ogloszenie to kłamie osoba, ktora je zredagowała. Masz racje nie chce mi się szukać. Również pracuję w sprzedaży, niby inna branża ale już mniejsza z tym i dziwię się, że jak na sprzedaż produktów bankowych "ta oferta jest wysoka".
Najlepszy doradca w zeszłym miesiacu zrobil 51. Najlepszy w trójmieście 30
Komentarz usunięty przez autora
To co oni robią to już jest ponizej godności, stresujesz się żeby coś sprzedać / wyrobić target bo inaczej nie masz za co żyć. Swoją droga prowizja 1k zmienia postać rzeczy ale bez szału. Utrzymujesz się sam do tego dolicz np. Czesne za studia, ubrania, jakieś wakacje, systematyczne oszczedzanie i wypada to blado. No ale nic na pewno znajdzie się sporo chetnych do pracy tylko z doswiadczenia wiem, że