@Muci3k 1. Techbase ;-) 2. Atrakcyjne wynagrodzenie (wysoka podstawa + premia) przecież kłamiesz już w ofercie, boję się zapytać jak wygląda system premiowy. Atmosfera pełna poczucia humoru - po zobaczeniu wypłaty ludzie myślą że to żart ;-) 3. Zakładając, że byłaby to pierwsza praca to poniżej 1600 na rękę nie byłoby o czym rozmawiać. Nie musisz pracować 20h dziennie 7 dni w tygodniu by dobrze zarabiać.
@Muci3k: I nie lubię jak ktoś daje ofertę pracy i nie napisze od razu ile tylko podaje kwotę brutto. Brutto zostało stworzone, aby rząd mógł kłamać w świetle prawa obywateli.
@C13CH4N: :D spoko ;)polecam przejsc sie do jakiejś galerii handlowej i porozmawiać z ludźmi którzy pracują na naszych standach. Nie mów ze kłamie w ofercie bo wcale tego nie robię. Swoja droga to jest ogłoszenie mojego pracodawcy a nie moje :D wiem ze pewnie nie masz czasu szukac ani ci sie niechce, ale zaufaj mi ze w tej branży ta oferta jest wysoka :D @Redbull115: Mozesz nie lubić,
@Muci3k: No ok, czyli tak jak ktoś wyżej napisał oferta Twojego pracodawcy to 1286 zł 1286 - 600 (mieszkanie w 3city przy dobrych wiatrach, już wliczone rachunki) 686 - 88 (bilet ZTM) 598 - 600 (20*30 dni na jedzenie i różne wydatki, kanapeczki trzeba wziąc do pracy, wodę sobie kupić, jakieś kosmetyki) Powiedzmy, że ktoś nie kupuje biletu a ma furę to na paliwo wyda
@Muci3k: Ok - pojęcie wysokie jest względne. Skoro to nie Twoje ogloszenie to kłamie osoba, ktora je zredagowała. Masz racje nie chce mi się szukać. Również pracuję w sprzedaży, niby inna branża ale już mniejsza z tym i dziwię się, że jak na sprzedaż produktów bankowych "ta oferta jest wysoka".
@Redbull115: A teraz dolicz sobie to co zarobisz z prowizji. Srednia prowizj na doradców pracujących w trójmieście to mysle ze jakies 1000 pln na rękę. Wiadomo ze to srednia wiec są osoby które maja mniej a sa które maja wiecej
@C13CH4N: Dla porwnania firma ktora sprzedaj produkty raiffaisen banku a wczesnoej sprzedawał produkty Citibanku daje ci 1/16 umowy o prace i umowę o dzielo placac minimalna krajową
@ursus: Target 12. 3/4 osoby w moim zespole robią target albo wiecej niż target. Za 12 masz jakies 600pln na rękę, a jezeli klient używa produktu to naz placone za niego przez kolejne 2 miesiace Najlepszy doradca w zeszłym miesiacu zrobil 51. Najlepszy w trójmieście 30
@Muci3k: To co oni robią to już jest ponizej godności, stresujesz się żeby coś sprzedać / wyrobić target bo inaczej nie masz za co żyć. Swoją droga prowizja 1k zmienia postać rzeczy ale bez szału. Utrzymujesz się sam do tego dolicz np. Czesne za studia, ubrania, jakieś wakacje, systematyczne oszczedzanie i wypada to blado. No ale nic na pewno znajdzie się sporo chetnych do pracy tylko z doswiadczenia wiem, że
ergo: 2400 brutto na początek, ale jak masz dobry kontakt z klientami, ergo klient używa produktu to za miesiąc 1 1800 brutto miesiąc 2 2400 brutto, miesiąc 3 3000 brutto, no i jak utrzymujesz cele i sprzedaż bieżacą to najlepsi około 3 k brutto wychodzą?
@Redbull115: W kolejnych masz po 40 za tego klienta placone. Czyli jezeli pierwszy miesiac masz 12 i wszystkie są aktywne a w następnym miesiącu zrobisz kolejne 12, to masz placone za tamte 12 + za 12 nowych. Minusem jest to ze prowizja jest wyplacana w taki sposób ze za produkty otwarte Np w maju masz placone dopiero w następnym miesiącu. Wyplata jest zawsze ostatniego dnia miesiaca
Otwieram rekrutacje!
Miejsce pracy Gdańsk C.H. Alfa, ING Express.
Umowa o prace. Podstawa + prowizja #sprzedaz
Cv na muciekm99@gmail.com
1. Techbase ;-)
2. Atrakcyjne wynagrodzenie (wysoka podstawa + premia) przecież kłamiesz już w ofercie, boję się zapytać jak wygląda system premiowy. Atmosfera pełna poczucia humoru - po zobaczeniu wypłaty ludzie myślą że to żart ;-)
3. Zakładając, że byłaby to pierwsza praca to poniżej 1600 na rękę nie byłoby o czym rozmawiać. Nie musisz pracować 20h dziennie 7 dni w tygodniu by dobrze zarabiać.
Nie popadaj ze skrajności
@Redbull115: Mozesz nie lubić,
1286 - 600 (mieszkanie w 3city przy dobrych wiatrach, już wliczone rachunki)
686 - 88 (bilet ZTM)
598 - 600 (20*30 dni na jedzenie i różne wydatki, kanapeczki trzeba wziąc do pracy, wodę sobie kupić, jakieś kosmetyki)
Powiedzmy, że ktoś nie kupuje biletu a ma furę to na paliwo wyda
Ok - pojęcie wysokie jest względne. Skoro to nie Twoje ogloszenie to kłamie osoba, ktora je zredagowała. Masz racje nie chce mi się szukać. Również pracuję w sprzedaży, niby inna branża ale już mniejsza z tym i dziwię się, że jak na sprzedaż produktów bankowych "ta oferta jest wysoka".
Najlepszy doradca w zeszłym miesiacu zrobil 51. Najlepszy w trójmieście 30
Komentarz usunięty przez autora
To co oni robią to już jest ponizej godności, stresujesz się żeby coś sprzedać / wyrobić target bo inaczej nie masz za co żyć. Swoją droga prowizja 1k zmienia postać rzeczy ale bez szału. Utrzymujesz się sam do tego dolicz np. Czesne za studia, ubrania, jakieś wakacje, systematyczne oszczedzanie i wypada to blado. No ale nic na pewno znajdzie się sporo chetnych do pracy tylko z doswiadczenia wiem, że