Aktywne Wpisy

Odchod_Pasywny +50
POMOCY!!
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel

Sleepypl +30

Mirki! Prawdopodobnie na dniach będę oglądał Lumie 735. Z orange bez simlocka, faktura, numer imei sprawdzę na miejscu. Cena 550zł, więc okazja niezła. Już kiedyś pisałem, ze chcę zamienić w końcu androida na wp i teraz pytanie do was. Opłaca się? Telefon spełni moje oczekiwania (czyli szybkość, przeglądanie neta, wypoku, fejsa i słuchanie muzyki)? Ludziska posiadające 735, jakie plusy, minusy ma ten telefon?
Bateria trzyma przeciętnie do 2 dni, ale wiadomo - zalezy jak używasz. Gps łapie praktycznie w każdych warunkach pogodowych.
Kup od razu jakiś pokrowiec gumowy bo tel lubi się ślizgać w ręce, i obiektyw trzeba chronić
otóż stoję przed dylematem android vs lumia i właśnie zostałem postraszony kiepsko działającą apką do fejsa. kusi mnie spróbowanie tej lumii, a widzę, że korzystasz (net, muzyka, wypok, fejs, messenger) podobnie, stąd moje archeologiczn-odkopujące ten wpis pytanie - wziąłeś lumię? mógłbyś coś więcej powiedzieć o niej z perspektywy androidowca przesiadającego się na wp? apki chodzą w miarę okej?