Aktywne Wpisy

SunnO +87
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
credenss +33
źródło: 1000038385
Pobierz

Tekst mojego kolegi na temat archiwizacji plików i różnych z tym rzeczy związanych - rozwiązaniach
http://pingwinek.net/tekst/archiwizacja-plik%C3%B3w-w-linuksie-z-linii-polece%C5%84-z-zastosowaniem-kompresji-redundancji
Pingwinki i Diabełki - jedziemy na dobre tory
#linux #bsd
"Ta strona mniej więcej taka ma być - spowodowane to jest tym, że większość linuksiarzy nie potrzebuje grafiki 4D na stronach z efektem przestrzennym Surround, tylko w miarę prostych i dobrych stronek ( ͡° ͜ʖ ͡°)" - większość linuksiarzy
źródło: comment_bnu9fiYCsNQo2Tk9bIXAgy0eXPFXygAE.jpg
Pobierz